perjantai 13. maaliskuuta 2015

Home is where your heart is

Tennarit ovat rantautuneet Suomen maankamaralle. Ilma tuoksuu raikkaalta, aurinko paistaa ja pari pakkasastetta kipristelee nenänpäätä. Ei hullumpaa. 

Viimeiset pari reissupäivää vietettiin tutussa ja turvallisessa Bangkokissa. Rinkat täyttyivät ostoksista viimeiseen rakoon asti ja thairuokaa lapattiin napaan kuin viimeistä päivää. Varsinkin herkkuja tulee vielä varmasti ikävä, mutta rinkkaanpakatut ainekset toivottavasti auttavat loihtimaan suht oikeanlaisen makuelämyksen lautaselle koti-Suomessakin.

Reissu on ollut antoisa ja ikimuistoinen, opettavainen, välillä puuduttava ja ärsyttäväkin, mutta kokonaisuutena mahtava kokemus. Kyllä se vain niin on, että matkailu kannattaa. Kotimaata, sen hyvine ja huonoine puolineen, sekä omaa arkea tarkastelee reissussa koetun jälkeen raikkaalla tavalla. "Pitää mennä kauas, jotta näkee lähelle" taisi joku viisas joskus sanoa. Fiksuja sanoja. 

Reissussa koettuja elämyksiä käsitellessä menee varmasti hetkensä, mutta menköön. Mikäs kiire tässä on. Nyt on aika miettiä mitä seuraavaksi.Pakatkaa laulut ja lähtekää tutkimaan maailmaa, se kannattaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti